Activiteiten

Pepe's pubQuiz

Datum                          Vrijdag 22 maart 2024
Open vanaf 19:30
Begintijd 20:00
   
Soort Activiteiten
Genre Quiz
   
Prijs €20,- per team van 4 personen
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Boek nu jouw compléte avondje uit. Een theatervoorstelling én vooraf genieten van het THEATERMENU bij 't Centrum. Keuze uit diverse voor- en hoofdgerechten, je stelt zelf jouw 2-gangen theatermenu samen.

Reserveer jouw plekje voor het etentje én het ticket voor de PubQuiz. Je kiest een tijdstip bij het reserveren van deze combi ticket. Let op, zowel het ticket als het theatermenu beide selecteren. Heb je al een ticket? Dan kun je het theatermenu altijd los nog bij boeken (indien plekjes nog beschikbaar)

Verzamel je gezellige en vooral superslimme vrienden, buurtgenoten, teamgenoten, collega's en kom quizen! Ja, die betweter kun je nu ook eens meenemen ;)

In teams van 4 personen ga je de strijd aan, kosten €20,- per team. Dus je hoeft per 4 personen maar 1 ticket te kopen.

Pepe's PubQuiz weet zich te onderscheiden van "de rest" door te werken met beeld en geluid. Elke vraag komt bijvoorbeeld op het scherm. Bij elk "denkmoment" is er een ondersteunend muziekje, dat de sfeer is. En ze onderscheiden zich in originaliteit.

Er zijn voor deze avond ook arrangementen bij te boeken. Bock bieren + bittergarnituur en/of Wijn + bittergarnituur. Een complete, gezellige avond uit dus!
   
Nieuws 18-05-2023 - Doe ook mee aan Pepe’s pubQuiz in Myllesweerd