Theater

Jay Francis - In De War (try-out)

Datum                          Zaterdag 18 maart 2023
Open vanaf 20:00
Begintijd 20:15
   
Soort Theater
Genre Cabaret
   
Prijs €25,- inclusief consumptie
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie De Nederlandse comedian Jay Francis, voorheen bekend onder zijn alias 'Tisjeboy Jay', komt in 2023 met zijn nieuwste theatervoorstelling 'In De War' naar Myllesweerd! Verwacht tijdens deze nieuwe tour meer Jay en minder Tisjeboy. Het is tijd voor de volgende stap.

Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn... En ik? Ook ik ben in de war, en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.

Jay Francis begon in 2019 aan zijn carrière als comedian onder de alias 'Tisjeboy Jay' nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler in Amsterdam waarna zijn carrière een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL4) en miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.
   
Nieuws 14-03-2023 - Aanstaande zaterdag Jay Francis met try-out van ‘In De War’ in Theater Myllesweerd Vorig jaar mocht Myllesweerd hem al verwelkomen in een uitverkocht Mills theater. Dat is Jay zo goed bevallen dat hij dit weekend, zaterdagavond 18 maart een try-o
28-02-2023 - Jay Francis - In De War (try-out)