Activiteiten

Gemeente Land van Cuijk presenteert De sTOPPERS

Datum                          Maandag 03 oktober 2022
Open vanaf 19:45
Begintijd 20:00
   
Soort Activiteiten
Genre Komedie/theater
   
Prijs Gratis (incl. één kop koffie of thee)
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie In een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow worden rokers en mee-rokers meegenomen in de rollercoaster die ‘stoppen’ heet. Een show waarin we om rokers denken en waarin we rokers laten omdenken. Het einddoel? Rokers en mee-rokers wakker schudden en het stoppen met roken een gespreksonderwerp maken.

De voorstelling is voor elke roker een ‘feest’ der herkenning. De bezoekers krijgen door de voorstelling een duidelijker beeld van de nicotineverslaving en de rokers krijgen vertrouwen en zin in stoppen.

De gemeente Land van Cuijk biedt inwoners de mogelijkheid om deze prikkelende en humoristische theatershow over ‘stoppen’ bij te wonen: ‘Een show waarin we om rokers denken en waarin we rokers laten omdenken,’ zo staat te lezen op de site van de stoppers. De voorstelling is bedoeld voor rokers en mee-rokers, maar ook voor professionals die in hun werk te maken hebben met rokers. De show is gratis toegankelijk, zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen. Het is wel belangrijk om op voorhand een gratis ticket te bestellen, zodat we weten hoeveel personen we deze avond kunnen verwachten :)