Theater

Max van den Burg - Cultureel Erfgoed

Datum                          Vrijdag 03 maart 2023
Open vanaf 20:00
Begintijd 20:15
   
Soort Theater
Genre Cabaret
   
Prijs €17,50
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies, op links en rechts, wordt hij radicaal midden en verlangt hij maar één ding: Wolter Kroes te zijn. Hij geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik én de overwaarde op z’n huis groeien, wacht Max tot het allemaal over gewaaid is. Áls het ooit nog overwaait....

Cultureel Erfgoed: een dynamische one-man cabaretshow vol grappige types, scherpe in-teractie, mooie muziek en rake persiflages, over vooruitgang, nostalgi en aanpas-sings(on)vermogen, in altijd veranderende tijden.

“Max schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld” – De Stentor “Feest der herkenning, in een unieke theatrale comedystijl” – De Theaterkrant. “Een cabaretshow van Max van den Burg is altijd een theatraal eenmansspektakel, waar de verhalen, de types, de persiflages en de muziek je om de oren vliegen, en je je zeker geen moment verveelt!” - Clown Bassie.

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het show-element, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.