Theater

Jim van der Zee - Keep It Fresh

Datum                          Vrijdag 21 oktober 2022
Open vanaf 20:00
Begintijd 20:15
   
Soort Theater
Genre Muziek
   
Prijs €20,- inclusief consumptie
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Door de technologie van deze tijd kan je tegenwoordig naar alles luisteren wat je wilt en waar je wilt. Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat hij in zich heeft. Soms alleen, soms samen met anderen. Let's keep it fresh!

Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2017/2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien. Hij won de show en staat sindsdien in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandsen festivals te touren en speelden onder andere op Concert at Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op Koningsdag.

In begin 2018 bracht Jim zijn eerste plaat uit “Where I Come From”, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Nummers die hij veel op straat speelde. Om vrij en onafhankelijk te blijven bouwde Jim eigenhandig een opnamestudio in zijn kamer in Amsterdam voor zijn volgende plaat, “Starting The Engine”.

Helaas werden die tournees onderbroken door corona. Maar nu is Jim weer helemaal terug. Onlangs won Jim alweer een programma, het succesvolle ‘Better Than Ever’ (RTL4). Naast een mooi geldbedrag om te investeren in zijn carrière staat er ook een optreden met Waylon in Ahoy voor dit najaar in de planning.

   
Nieuws 06-06-2022 - Ook Jim van der Zee en Touch Of TOTO in nieuw theaterseizoen in Myllesweerd