Film

Ladiesnight - Tuintje in mijn hart - plus 3-gangendiner

Datum                          Woensdag 16 mei 2018
Open vanaf 19:45 uur
Begintijd 3-gangendiner start 17:30 uur en film start 20:00 uur zonder pauze
   
Soort Film
Genre Komedie / romantiek
   
Prijs € 5,- inclusief hapje, drankje en verrassing, € 25,- inclusief 3-gangendiner
   
Tickets Arrangement inclusief hapje, drankje en verrassing      Arrangement inclusief 3-gangendiner, hapje, drankje en verrassing
   
Informatie Woensdagavond 16 mei is het de laatste filmavond van dit seizoen. Deze avond krijgt het thema Ladiesnight mee. Dat wil zeggen dat de aanwezige dames extra verwend worden met een hapje, drankje en een verrassing. Dit alles is inbegrepen bij een ticket van 5,- euro. Arrangement Maar er is in samenwerking met Grandcafé ’t Centrum (tegenover Myllesweerd) ook een speciaal Ladiesnight-arrangement. Voor slechts 25,- euro per persoon geniet men van een 3-gangendiner (vlees of vis) en bezoekt men daarna de film. Bij het tarief van 25,- euro is zowel het diner als de film inbegrepen. Reserveer dit arrangement voor 14 mei en vol is vol! Tuintje in mijn hart Axel (Leo Alkemade) is een boeroe Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. Hij is getrouwd met de Hollandse Victoria (Fockeline Ouwerkerk) en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus (Sanne Vogel) en vooral tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het Kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil (Edwin Jonker) hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan. Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon. En realiseert Victoria zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer….

   
Nieuws 12-05-2018 - Komende woensdag Ladiesnight in Filmhuis Mill - ook leuk als Moederdagcadeau!
04-05-2018 - Ladiesnight met film in Myllesweerd, diner in Grandcafé 't Centrum en meer - ook leuk cadeau voor Moederdag!
22-04-2018 - Woensdag 16 mei Ladiesnight in Filmhuis Mill - reserveer tijdig voor Ladiesnight-diner