Facebook  Twitter

Bij Sas en Bep

afbeelding Bep en Sas

Voorheen Mylleswerk is vanaf januari 2016 officieel “Bij Sas en Bep”. Bep van de Ven en Saskia Toonen zetten als zelfstandige ondernemers het project Mylleswerk voort.

Bij Sas en Bep biedt een kleinschalige vorm van dagbesteding. Bij Sas en Bep is een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt…en niet zomaar een werkplek. Wij bieden een werkplek midden in de maatschappij, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen. Wij bieden een plek waar iedereen zich gewaardeerd voelt, een waardevolle bijdrage kan leveren op een eigen unieke manier en verbonden is met de samenleving.

De medewerkers (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; mensen met een verstandelijke -, lichamelijke -, en/of psychiatrische beperking of mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel) worden professioneel begeleid tijdens hun werkzaamheden en in hun ontwikkelproces; ieder op zijn/haar eigen manier.

Bij “Bij Sas en Bep” zijn de medewerkers werkzaam binnen Cultureel Centrum Myllesweerd en het gemeentehuis van Mill & St. Hubert. De medewerkers verrichten ondersteunende en dienstverlenende werkzaamheden. Naast de werkzaamheden binnen Myllesweerd en het gemeentehuis zijn een tweetal medewerkers met begeleiding een ochtend per week aan het werk bij OBS De Kameleon in het Kindcentrum te Mill. Zij ondersteunen de conciërge met allerlei werkzaamheden.

En vanaf januari 2016 is Bij Sas en Bep ook werkzaam bij de Bieb Op School op de dinsdagmiddag.

Bij Sas en Bep
Kerkstraat 3
5451 BM Mill
06 - 22734305
info@bijsasenbep.nl
www.bijsasenbep.nl

 

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
5451 BM  Mill

T:   0485-454366
E:  
 
info@myllesweerd.nl 

Binnenkort in Myllesweerd

Goosebumps

Woensdag 30 Augustus 2017


Ratatouille

Donderdag 31 Augustus 2017Bekijk nieuwsarchief Ā»

Inschrijven